CARA NAK HILANGKAN BISA DALAM BADAN

Loading...

Loading...

Buka peti Ais tengok Ada limau nipis,Kebetulan dah Berapa Hari Tak Mandi Ais.Badan pun dah bisa.Sebelum ni pun sy ada share cara mandi ais.

Setiap kali badan Rasa tak selesa sy pasti akan mandi ais..amik limau nipis ini 5 biji@lebih, potong kan 2 setiap sebiji..Kemudian limau tersebut perah kan di dalam baldi..

Image may contain: food and indoor
Jika ada #AirKolahMasjid masuk kan Sedikit air kolah masjid tersebut di dalam baldi.Selesai perah Letak kan ais,pastikan air itu menjadi sejuk..Bila air dah sejuk…

Baca Al fatihah 7x
Bismillah5 7x
Al ikhlas 7x Dan selawat 3x

Jika Mandi di bilik air ,sebaiknya angkat baldi itu baca di luar terlebih dahulu..

Selesai baca Mandi air tersebut,jika x tahan sejuk mulakan dari kaki,jika tahan Mandi sahaja dari kepala,lebih kan siram Mandi belakang tengkuk belakang..

Cara begini jika anda amalkan..Jika angin banyak dalam badan InshaaAllah akan keluar ,jika Ada gangguan Makhluk halus InshaaAllah akan berkurangan,Sifat Jin mmg tidak tahan dgn Sejuk ,Jin dari API..

Loading...

Sekiranya lepas Mandi anda Rasa loya,pening,nak muntah,sedawa ..Itu makna nya di dalam tubuh anda Ada gangguan.Jika dalam badan Ada gangguan yg lama selepas Mandi badan akan Jadi Penat Dan Tak bermaya..

Image may contain: drink and food
.
Sekiranya anda amalkan buat mandian ini 3hari Sekali InshaaAllah izin Allah badan akan Rasa lebih segar.Mandi sebaiknya selepas subuh @Sebelum maghrib..Jika anda Kerap sakit belakang,sakit kepala,sakit sending bisa dalam badan sesuai amalkan Mandi ais ini..

Siapa yg pernah terima rawatan dgn sy ,sy akan suruh Mandi air ini sekurangnya 3hari..

Semua itu atas keyakinan anda sendiri..Izin Allah InshaaAllah sembuh…Kita hanya iktiar… Kesembuhan Semua atas izin Allah…

#SilakanShare
Moga bermafaat untuk anda semua.
Kredit Pusat Perubatan Islam Al-Mujahidin

Loading...
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*