ENGGAN BAYAR WANG PERLINDUNGAN RM3,000, ISTERI DAN ANAK DICULIK, DIROGOL 5 LELAKI MYANMAR

Loading...

Loading...

Seorang wanita diculik dan dirogol sekumpulan kongsi gelap warga Myanmar di sebuah rumah di Selayang, Selangor, kelmarin, lapor Harian Metro.

Menurut sumber polis berkata, mangsa berusia 28 tahun menetap di Jalan City, Dengkil, diculik enam lelaki yang tidak dikenali di rumahnya pada jam 2.30 pagi menggunakan dua buah kenderaan MPV, Perodua Alza sebelum dilarikan ke Selayang.

Mangsa yang mempunyai seorang anak berusia lima tahun dikurung di sebuah rumah dalam keadaan kaki serta tangan diikat bagi mengelakkannya melarikan diri.

Menurut sumber itu lagi, mangsa turut dibogel dan dipukul sepanjang tempoh ditahan.

Mangsa yang merupakan pelajar di sebuah universiti swasta diseksa sebelum dirogol secara bergilir-gilir oleh lima lelaki yang tidak dikenali sehingga pengsan.

Mangsa hanya berjaya melarikan diri ketika semua suspek sedang tidur. Mangsa kemudian meminta bantuan orang ramai menghubungi bapa saudara sebelum dia dibawa ke hospital untuk mendapatkan rawatan.

Difahamkan, mangsa pernah melihat dua daripada lima suspek berkenaan yang seringkali menganggu keluarganya untuk meminta wang perlindungan.

Loading...

Ekoran kejadian itu, mangsa membuat laporan di Balai Polis Dengkil untuk tindakan lanjut.

Sumber TheReporter

Loading...
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*