Hanya Campur Dua Bahan Ini !! Amal Selama 40 hari Berat Badan Turun Hampir 6KG!

Loading...

Loading...

Nak kongsi petua turunkan berat badan secara selamat dan sihat..
Hanya menggunakan minyak zaitun – extra virgin olive oil.
Ini yg suami amalkan selama 40 hari..
Berat menurun sehingga hampir 6 kg
Amalkan secara konsisten
1 sudu waktu pagi..lebih elok diwaktu dhuha
Antara jam 8 pg – 12 tghari
Malam 2 jam sblm tidur..

Lemon tu kami amalkan utk pencegahan batu karang
Amalkan 3 kali seminggu (waktu tak kerja sebab kot nanti selalu ke tandas buang air besar)
Sukatan lemon kalau sebiji tu dpt 3 sudu
Minyak zaitun pun 3 sudu…
Campur dan minum 30 minit sebelum sarapan pagi.

Sumber

Artikel Berkaitan Di Bawah

Turun 25 KG Dalam Masa 4 Bulan, Gadis Ini Kongsi Tips Mudah Diet Tanpa Supplement

Memiliki badan menarik merupakan antara impian setiap orang. Tidak kiralah lelaki atau perempuan, masing masing pasti ada impian nak kurus. Yelah bila dah kurus ini, tahap keyakinan kita akan jadi berbeza. Namun, yang menjadi masalah adalah nafsu makan kita sukar dikawal. Senang cerita, kurus ini perlukan pengorbanan. Setuju?

Loading...

Kali ini, kami nak kongsikan dengan anda tips dari gadis cantik ini. Siapa sangka dulu beratnya mencecah 85 Kg, sekarang 60kg. Memang hebat! Hanya dalam masa 4 bulan, dia mampu buktikan senang untuk kurus.

Tak ambil gula

Just wanna share with you guys??

Macam mana ekin turun berat badan? .

Ekin banyak minum air masak, sometimes sehari tu sampai 4-5 liter. Ekin tak minum air manis langsung! Tak makan benda bergoreng, tak makan roti , nasi or fastfood. .

Makan buah, sayur, kacang, telur, low fat plain yogurt! workout tu yass mesti lah workout. Paling kurang sejam sehari.

Lepas dah turun 10 kg, ekin makan nasi tapi segenggam nasi then sayur and protein. .

Loading...

Ekin ada cheatday, seminggu sekali cheat day?? harus okay sebab ekin suka sangat chocolate + ice cream

Paling penting displin

Paling penting …..

Disiplin??

Sepanjang ekin turunkan berat badan mmg tak amik langsung supplement turunkan berat badan or detox tea

Sekian dari ekin??

Jangan lupa bersenam

Loading...

Sumber: OHBULAN

Loading...
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*