[Video] Ibu Fazura Tak Sedar Terlepas Cakap Kantoikan Hubungan Fattah Amin dan Fazura Sewaktu Di Jabal Rahmah !! Tak Pecaya Lihat Pada Minit ke 0:43!!

Loading...

Loading...

Kepemergian pelakon terkenal, Fattah Amin dan Fazura bersama keluarga mereka ke Mekah pastinya memberikan pelbagai spekulasi kepada peminat mereka khususnya memandangkan keduanya telah mengadakan majlis yang agak mencurigakan pada malam sebelum mereka bertolak.

Ada pihak yang mendakwa majlis berkenaan merupakan majlis perkahwinan, majlis pertunang, kenduri doa selamat dan sebagainya.

Namun setelah lama berdiam diri sejak menunaikan ibadah berkenaan, pembantu yang juga pengurus peribadi Fattah Amin, Sakirin Shak atau lebih dikenali sebagai Aca telah memuat naik sebuah video mencuit hati mengenai ibu kepada Fazura.

Dalam video berkenaan, Aca telah mengusik ibu kepada pelakon Fazura, Fadhillah Nasir sewaktu di Jabal Rahmah dan bertanya apakah doa yang ingin diminta wanita berkenaan di sana.

Dengan spontan ibu fazura menjawab yang dia mahukan jodoh anak-anaknya berkekalan sebelum dia tersedar sesuatu dan mahu tergelak! Aksinya yang lucu menyebabkan kesemua ahli keluarga yang ada disana turut ketawa.

Loading...

Ekoran video ramai membuat spekulasi bahawa mereka berdua sememangnya bercinta dan ramai tertunggu-tunggu apakah cerita sebenar yang bakal dikongsi di sidang media pada 23 November ini.

Kisah Dunia doakan semoga pemergiaan mereka sekeluarga ke Mekah mendapat umarah yang mabrur.

Berikut kami kongsikan video pada minit ke 0:43

Sumber Media Hiburan dan Asal Artis

Loading...

Loading...
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*