WOW !! SANGAT MENGEJUTKAN! Ini Profile Sebenar PENGADIL Yang Buat Rakyat MALAYSIA Naik Angin Untuk Game MALAYSIA Lwn HONGKONG

Loading...

Loading...

Selepas selesai perlawanan Malaysia menentang Hong Kong malam tadi, wajah insan ini telah mengundang kemarah rakyat Malaysia dimana beliau bukan sahaja memberikan penalti pada saat-saat akhir, malah melayangkan dua kad merah kepada pemain Malaysia. Beliau tidak lain dan tidak bukan adalah Christopher Beath.

Selepas selesai perlawanan Malaysia menentang Hong Kong malam tadi, wajah insan ini telah mengundang kemarah rakyat Malaysia dimana beliau bukan sahaja memberikan penalti pada saat-saat akhir, malah melayangkan dua kad merah kepada pemain Malaysia. Beliau tidak lain dan tidak bukan adalah Christopher Beath.

Seusai sahaja perlawanan tersebut, hampir keseluruhan pemain dan pegawai pasukan Malaysia menyerbu ke tengah padang untuk menunjukkan ketidakpuashatian terhadap pengadil tersebut. Dan selepas melihat profil pengadil tersebut, bukan sahaja perlawanab malam ini beliau menimbulkan kontroversi malah beliau pernah di ‘ban’ dari salah satu pasukan bola sepak di Australia, Sydney FC dari mengadili perlawanan membabitkab pasukan tersebut.

Nama penuh: Christopher James Beath

Loading...

Tarikh lahir: 17 November 1984

Umur: 33 tahun

Warganegara: Australia

Pekerjaan sampingan: Pengarah Kewangan

Dibawah adalah rekod perlawanan yang diadili oleh beliau. Patutlah perlawanan malam ini penun kontroversi.

Harap-harap tiada lagi perlawanan yang diadili oleh beliau…😅😅

Kredit: kakikitaiviral

Loading...

Loading...
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*